:/

är sjuk och kommer därför inte sitta så mycket vid datan.men om det är något nås jag alltid på mobilen.


...

nej nu blir jag lite ledsen. imorse vaknade jag och märkte att jag inte kunde prata, jag har gått och blivit förskyld. kunde inte ens klämma fram ett hej imorse när jag träffade en granne ute på gården. men sen i skolan när man var "tvungen" att snacka med alla så började jag få tillbaka rösten. men har sjukt ont i halsen och hostar hela tiden... men ska nog ta och dricka lite te nu, det borde göra susen;)


lovely wednesday

ja nu är jag hemma igen och tänkte berätta lite för er kära läsare vad jag haft för mig under dagen. Först var jag i skolan som vanligt, efter skolan gick jag hem och tänkte precis sätta mig och skriva klart historian men då säger johanna att dom fick sluta tidigare och att jag skulle komma ner till centrum. så det var bara att gå igen, så jag, johanna,carro,sara och pernilla åkte in till stan. först gick jag,carro och johanna till donken och köpte med oss mat och glass och gick ner till kungsan och satt där och åt. under tiden var sara och pernilla och kollade runt i affärer. sen bestämde vi oss för att gå bort mot vattnet och sitta där och steka lite. så vi gick dit och sa även till de andra två små flickorna att komma dit. så där satt vi och myste i det fina vädret. kom hem runt halv 6, satte mig direkt vid datan,skrev klart historian och skickade in den till läraren så nu är jag klar med exakt allt för den här terminen! runt halv 8 bytte jag om till mjukiskläder och gick sen mot bussen för att då möta carro och johanna. Vi skulle som jag skrev tidigare på bobbos fotbollsmatch. tyvärr förlorade stuvsta, men dom spelade ialla fall bra. Och vi andra hade det rätt trevligt även om det var väldigt kallt. Kom dit massa människor man kände så det var riktigt kul. nu sitter jag här vid datan och funderar på om jag inte ska ta och lägga mig tidigt för en gång skull. har nog aldrig lagt mig såhär tidigt en vardag om jag ska vara ärlig. men skulle vara skönt och komma i säng i tid för att imorgon gå till skolan och endast ha en lektion. sen får vi se vad jag hittar på resten av dagen.
nej men nu ska jag nog ta och krypa ner i sängen, godnatt på er sötnosar!

doris är glad idag:)

jag är FRI FRI FRI! om ni bara visste hur glad jag är just nu? har inge mer plugg fram tills efter sommarlovet och dte känns underbart. berättar om dagen senare ikväll när jag kommer hem för nu ska jag snart spinga ner till bussen för att åka och möta carro,för vi ska till stuvsta ip och kolla på bobbos fotbollsmatch. men som sagt,återkommer senare ikväll.

pussss


härliga tisdag!

idag var jag först i skolan, sen bestämde jag,sofie och disa att vi skulle skita i idrotten för att gå hem och plugga till svenska provet. Men istället blev vi kvar i skolan ett tag och satt ute och solade. Sen var jag hemma runt halv 3, då satte jag mig ute i solen och började plugga. Runt halv 5 träffade jag johanna i stuvsta och vi köpte oss en varsin glass och satte oss i skeppsmyreparken och snackade lite. då ringer sofie och undrar om jag vill äta middag med henne på donken, så jag och johanna bestämmer oss för att åka dit och göra henne sällskap. Väl i huddinge äter vi lite och kollar lite i affärer och sen klockan 6 begav jag mig för att möta upp danstjejerna, johanna åkte hem och sofie skulle till körskolan.
Idag var det hög tid för den årliga avslutningskvällen hemma hos sara(dansläraren). Det är bara vår grupp(den äldsta gruppen) som får ha sån här filmkväll då hela vår grupp träffas hemma hos sara och kollar på filmer från uppvisningar och sånt som hon spelat in på träningarna och fikar lite.Mycket trevligt var det, och det blev en hel del skratt ska jag säga er, med tanke på att vi fick se filmer från år 2004 som inte var lite kul eftersom att man inte inte var sådär jätte duktig då om man säger så;P men who cares, vi går ju på dans för att bli bättre, och man kan lugnt se att man utvecklats under alla dessa år, och tur är väl det!

Nej hörreni, imorgon är det svenska prov som gäller och jag måste tyvärr säga att det inte kommer gå så bra med tanke på att jag knappt pluggat nått. men jag får göra mitt bäst. och by the way, det är det sista provet för den här terminen, så efter imorgon är jag fri från läxor och allt som har med skolan att göra fram tills efter sommarlovet:D


girls love to go shopping

här kommer lite bilder på det jag shoppat under de senaste dagarna:
bild 1: dagens outfit, har bara varit hemma och tagit det lugnt så det blev mjukiskläder
bild 2: har äntligen fixat mina naglar(sorry för dålig bild)



         
    
       

 

mother and daughter day

idag har det varit en väldigt trevlig dag, trots att jag är helt slut nu:/ har varit och shoppat med mamma från 12 på morgonen till 8 på kvällen. först åkte vi och köpte ny grill och lite trädgårdsmöbel, sen åkte vi till skärholmen och shoppade kläder och sist blev det storhandling på city gross. fyfan säger jag bara, har nog aldrig handlat så mycket mat på en gång som idag, vi hade två hela vagnar fulla med grejer. på vägen hem kom jag och mamma på hur sjukt det egentligen var att vi två(vår stora familj) kunde behöva så mycket grejer. Men har haft en kul dag med min mor iaf, tro det eller ej;P lägger kanske in lite bilder imorgon på dagens shopping, och även gårdagens shopping då jag var inne i stan med anna.

men nu undrar jag om jag inte ska ta och dra mig mot sängen snart, måste komma upp i tid imorgon för att skriva klart ett jävla historia arbete och sedan har jag massa annat jag måste hinna med också.  godnatt<3


080522

snart är det läggdags för mig eftersom att jag ska upp tidigt imorgon, men tänkte bara slänga in en kort uppdatering av dagen. idag har jag spenderat dagen med min far, gjorde inte speciellt mycket, chillade mest. borde pluggat eftersom att jag har prov imorgon, men det fanns det inte mycket ork till så sket i det och tog det lugnt bara.

Idag mina kära vänner ska jag säga er att jag har världens träningsvärk, det är från intagningsprovet igår som för övrigt gick helt okej faktiskt. men hoppas inte allt för mcyket på att jag kommer in eftersom att det är rätt många som söker men det finns bara ett fåtal platser. Men det skulle vara riktigt kul om man kom in:)

Nej hörreni, nu är det läggdags för min del, sov sött allesammans!

tisdag-onsdag

igår kunde jag inte uppdater pga. att det antingen var något fel på bloggen eller på min data. men nu funkar allt som vanligt igen så det är skönt. Igår åkte jag hem till anna direkt efter skolan ochspenderade resten av dagen där. kom hem vid 8 då det var tid att sätta sig framför tvn och kolla på gossip girl och sen desperate housewives. kort sagt var det en väldigt mysig dag med min bästa vän.

idag däremot var inte riktigt lika kul. vi hade orientering och det är inte min favoritgrej om man säger så. dagen började bra då vi skulle samlas 12(man fick sig en regäl sovmorgon), sen när vi var framme i haning och hade kommit igång var det inga problem, det ända är att det är så sjukt jobbigt. Vi sprang inte ens mycket, vi gick i princip hela tiden förutom i nedförsbackar och så. Men det var satans varmt och jobbigt och inte nog med det så trampar jag,sofie och disa i lera och vatten så alla tre blir helt blöta och leriga om skorna. Men jag antar att det är sånt man får ta när man är ute i skogen och orienterar. Men trots det var vi riktigt duktiga och klarade oss igenom hela banan på 1 timme och 10 minuter. Skönt att den här dagen är över iaf. nu är det ett helt år kvar till nästa orientering...

Men nu ska jag ta och vila lite, är helt slut och ikväll ska jag på intagningsprov till C-gruppen. förstår inte hur jag ska orka. men nu ska jag ta och inga carroluttan och se så hon inte glömt bort det. berättar mer om det imorgon, eftersom att jag kommer hem vid 9 och då är det pussycatdolls och sen måste jag öva lite inför en redovisning imorgon.  XOXO

:

dålig uppdatering nu igen... men har ju som sagt haft fullt upp med dansen. Idag var en sjukt skön och rolig dag, hade idrott på morgonen sen hade vi matte, men vi fick bara veta hur det gick på nationella så vi gjorde absolut ingenting. Efter det kom anna till skolan och var med mig fram tills klockan 3. Idag var dte poängjakt för åk 3 i skolan, och det var ju sjukt kul och kolla på. Folk som åt ägg, dansade runt i skolan, vaxande benen på varandra osv. Efter det var jag kvar i skolan ett tag med disa och sen gick vi runt i centrum. men nu ska jag sätta mig och plugga lite tror jag, skriver mer imorgon.

dance like nobody is watching

Nu sitter jag här och är helt slut efter denna dag med dans, svett och för min del till och med några tårar. Tårarna kom för att jag började skratta i slutet av en dans så det hände en ganska rolig grej. orkar inte förklara vad som hände med det var ju kul att publiken också började skratta när jag,carro och mimi stod på scen och skakade i kroppen för att vi garvade så mycket.  Blir spännande sen när filmen kommer och man får se hur det såg ut, haha!

Två vänner frågade precis om jag ville följa med på bio, men tackade sorligt nog nej eftersom att jag är alldeles för trött för att sätta min fot utanför dörren. För att inte tala om att behöva ställa sig och göra sig iordning igen.  Så den här helgen kommer bara bestå av dans, och inget annat. tråkigt kan man tycka, men det är det värt. uppvisningen som vi har en gång per halv år, är det man längtar mest till under hela året då man har dans, så om man får ägna en hel helg bara till det och inte något annat gör faktiskt inte så mycket. har ju hur många helger framför mig som helst, och dessutom är det inte långt kvar alls till sommarlovet då man kan göra vad fan man vill varenda dag;D   

Nu tror jag att det blir tv för mig del, om jag inte somnar på en gång nu när jag går och lägger mig i sängen.

thank god it's friday

är helt slut idag! dagen började med att jag försov mig. började egentligen 8 men kom till skolan kl 10. resten av dagen var hur chill som helst . Efter skolan gick jag hem, packade väskan med alla dansgrejer och åkte till kungens kurva för att äta lite med min käre far. Sen åkte jag raka vägen därifrån till huddinge aulan, där vi hade genrep från halv 5 till halv 8. Nu sitter jag här denna fredag och undrar om det inte är något fel på mig som håller på och somna klockan halv 11 på en fredag kväll. men sånt är livet,man kan inte alltid vara pigg och glad.

Imorgon(och på söndag) är det dansuppvsning. så större delen av min helg kommer att spenderas i aulan, halv 2 till 7 ska jag vara där båda dagarna. kan ni gissa om jag kommer vara trött efter så många timmars dansande, stress och nervositet?

Om ni skulle vilja komma och kolla är det i huddinge aulan lördag och söndag kl 14.00 och 16.30(det är samma föreställning men den görs två gånger per dag). pris: 20 kr

Nu får jag tacka för mig och så får vi se om jag hinner skiva något imorgon antingen innan eller efter uppvisningen. Later!

-

huvudvärk så det bara skriker om det. orkar inte skriva mycket alls, utan tänkte bara säga att jag antagligen skriver imrogon efter skolan om jag hinner. sen halv 5 är det genrep inför dansuppvisningen som gäller och efter det är grillning som väntar(om det inte regnar). men som sagt, skriver mer imorgon.

resursdag

hade resursdag idag,men hade nationella prov i matte och sen en litet samhällsprov. slutade runt 12 och efteråt gick jag, sofie och disa hem till mig och chillade lite. blev lite film och massa snack om man ska fatta sig kort;) och nu sitter jag här och vet inte vad jag ska göra. har inga läxor eller nått, eller okej, läxa har jag, men inte till den här veckan så orkar inte börja med det nu.
idag ska jag nog bara vara hemma och ta det lungt, har sovit sjukt dåligt de senaste dagarna så är väldigt trött. och ingen har väl glömt att det är:

ugly betty 20.00
desperate housewives 21.00
film: 13 snart 30 21.00

thanks daddy!

nu har pappa precis varit förbi, och det jag fick var en parfym och lite godis:)



trötthet leder till flummighet

är så jävla trött så vet fan inte vart jag ska ta vägen. har pluggat samhälle i 1 timme nu och konstigt nog känns det som jag kan allt. Provet är imorgon, så får väl ta och plugga lite mer senare idag:/ kort dag i skolan idag, väldigt skönt eftersom att alla vara trötta, vilket ledde till att alla blev flummiga.   

föresten så är min käre far på konferans på båten(viking line) just nu med jobbet, så väntar spänt på att han ska komma hem ikväll och förhoppningsvis komma över med det han köpt till mig. vi får se vad det blir för spännande jag får;)
 
Nej men ska väl ta och plugga lite samhälle nu så jag har det klart och sen blir det lite tv tittande.

saturday

morgonen började med dans, sedan har jag suttit ute i solen och stekt lite och samtidigt passat på att plugga lite grann. Nu har jag duschat och gjort mig klar för att åka hem till J. blir tjejmiddag ikväll med flicksen och sen spenderas kvällen där. Så kommer inte skriva något mer idag, och antagligen inte imorgon heller försen på kvällen. sover hos J ikväll och imorgon åker jag antagligen direkt till S. ni får ha en trevlig lördag och söndag så hörs vi sen.
om det är något är det bara ringa eller sms, finns alltid tillgänglig på mobilen;) 

soliga torsdag

strålande väder och jag är på topp humör:)
har varit i skolan hela dagen idag men endast haft en lektion. dagen började med ett tandläkarbesök, så kom till skolan runt 10. sen hade vi ingen engelska. därefter hade vi lunch och sen var det matte som gällde. men det var ju underbart väder så vi bad om att få gå ut och sitta i solen, och det fick vi för snälla matte-anna:) så satt ute i solen i 1 och 1/2 timme och sen hade jag tyska som var dagens första lektion. tänk om alla dagar skulle vara såhär chill. men ska inte klaga för de senaste veckorna har vi haft hur mycket håltimmar som helst och fått sluta tidigare så det har varit rätt nice. det blir lätt så i slutet av året när man inte har så mycket kvar att göra i de olika kurserna.  
Efter skolan tog jag en sväng förbi solariet och bättrade på brännan lite nu innan dansuppvsningen. nästa helg gäller det gott folk:) skriver mer om dte i helgen eller senare i veckan. fråga mig om plats och tid om ni vill komma;) lateeer!

:/

är på världens sämst humör idag. nationella provet i matte gick inte särskilt bra om man säger så och det fick en att bli deppig för resten av dagen. Även fast jag egentligen inte bryr mig, eftersom att jag vet att jag är dålig i matte, men man blir ändå lite nedstämd.
Slutade halv 12 idag, men var kvar i skolan med carro och johanna några timmar eftersom att jag ändå inte orkade plugga något idag eller hade något annat bättre för mig. Resten av dagen har bara spenderats i sängen framför tvn. Nu har jag precis ätit(pizza, mums!) och ska till dansen om ca en halv timme. ska bli skönt och komma iväg och få tänka på lite annat:)

sov gott!

en väldigt väldigt snabb och kort uppdatering nu.har nationella prov i matte imorgon halv 9 så bör ta och sova nu så jag orkar ta mig upp imorgon.
tänkte göra en kort lista över allt som händer i plugget den här veckan, det är inte kul ska jag säga er;

måndag: nationella muntligt- engleska
tidsdag: nationella hörförståelse- tyska, samhällsläxa, svenska läxa
onsdag: nationella- matte, historia läxa, labbrapport in
torsdag: nationella muntligt- tyska?
fredag: naturprov(skippade det!) 

men det är bara bita ihop och kämpa den här sista tiden, för snart är det SOMMARLOV!

men nu ska jag hoppa i säng, skriver mer imorgon :)

sköna grabbar;)


kort summering av helgen

eftersom att bloggen inte funkat har jag inte kunnat skriva något.
hur som haver, igår hade vi gäster men sen orkade jag inte vara kvar,så träffade anna istället. Idag har jag suttit ute i solen och pluggat, sen har jag haft dans och nu på kvällen var jag,carro och johanna och kollade på en killkompis fotbollsmatch. grabbarna vann med 4-0 så det var kul;) nu har jag precis duschat och så och borde snart dra mig mot sängen. men är inte särskilt trött och jag orkar verkligen inte gå till skolan imorgon:/ men det är väl bara stå ut, inte långt kvar alls. imorgon den 5 maj är det precis en månad kvar till skolavslutningen :D

men nu tror jag nog att sängen kallar på mig. skriver antagligen mer imorgon om jag inte är helt dränkt i plugg då jag inte gjort ett piss under "lovet".

-

det verkar som problemet med min blogg löst sig nu:)

blir väldigt många inlägg på rad här nu...

men jag hoppas att ni bara tycker att det är kul. tänkte att jag kunde berätta lite kort om valborg. dagen började med att jag först var i skolan till klockan 2. Sedan träffade jag carro som följde med mig hem medans jag skulle fixa mig inför kvällen. Det var tänkt så att vi skulle fixa drickan innan jag skulle iväg, men personen som skulle komma med den skulle tydligen komma dit där jag skulle vara, så det var perfa. Kvällen spenderades hemma hos familjen johansson där madeleine hade fest. Hon fyllde nämligen 18 då. Kvällen började med massa god mat, presentöppning, tårta och sedan var det dags för dans. och ja, resten av kvällen var det bara dans som gällde. Mycket trevlig kväll måste jag säga. När jag sen hade gått hem fick jag höra att anna fick till det med sötnosen R som också var där, så hon fick det lite extra trevligt där mot slutet av kvällen;)  

my love

måste bara lägga in en bild på min älskade vän anna. du anar inte hur mycket du betyder för mig. du är en sån vän som alla behöver ha. måste säga att ni andra har otur att jag hann före er. jag fann henne först och tänker aldrig släppa henne, hon är min!  det ska alltid vara annashadow&dordäjn


sen kommer vi till dagens händelser

vaknade runt 10 imorse, gjorde mig i ordning och mötte sedan carro runt 12 snåret för att åka och handla inför johannas födelsedagspresent. vi kunde inte komma på någon bra present så vi bestämde oss för att bjuda henne på bio en helg(när en viss film som vi vill se har kommit ut) och sen idag bakade vi en tårta till henne som vi gick förbi med förut idag. Dom hade gäster då, så vi kom tillbaka några timmar senare och fikade lite tillsammans. måste säga att tårtan vad underbart god. kan lägga ut en bild senare så ni får se hur den såg ut, kanske inte den snyggaste tårtan, men sjukt god!

ikväll vet jag inte vad som händer, är ganska trött och vädret är väl inte allt för lockande att gå ut i så vi får se om det inte bara blir en lugn och skön hemma kväll.


först måste jag bara säga

GRATTIS JOHANNA PÅ 17 ÅRS DAGEN :)


sorry för dålig uppdatering...

Men har haft fullt upp de senaste dagarna. Men nu är jag tillbaka igen.

Igår var det valborg och jag hade en väldigt trevlig kväll. Madde fyllde som sagt år så det var fest för hela slanten hemma hos familjen Johansson. God mat, trevligt folk och bra musik är väl det man kort sagt skulle kunna säga.  


Idag är jag sliten som fan, men ändå åkte jag till skärholmen med Carro och Johanna en sväng, alltid lika trevligt att träffa er sötnosar. Resten av dagen har spenderats framför tvn och snart ska jag ta en promenad med Anna. Men ni får ha en trevlig torsdagskväll så får vi se om jag hör av mig senare eller om det blir imorgon.


RSS 2.0