-

CASHMERE MAFIA 21.00 PÅ TV3, MISSA INTE!

MÅNDAG

måndag idag, kort och skönt dag i skolan. förutom jobbiga disa då som var på ret humör och skulle hålla på och ta ut min klämma ur håret, rufsa till mitt hår och bara vara allmänt jobbig, haha! nej förlåt vännen, det är faktiskt rätt kul och du får en att orka med hela dagen. Hela förra veckan var du en riktig "pain in the as", men det var väldigt kul på samma gång;)

den här veckan går jag bara i skolan 3 dagar, sen på onsdag är det valborg och torsdag och fredag är vi lediga. känner på mig att det kommer bli en kanon bra vecka. Planerna inför valborg är klara, men kan berätta mer om det senare.


sunday

idag är jag på grymt bra humör. det är nämligen såhär mina vänner att idag bokade vi resan till kreta. det blir jag och mor som åker, vi åker den 24 juli och kommer hem den 31 juli. fyfan vad skönt det ska bli att komma iväg från sverige i en vecka och bara kunna ligga och steka hela dagarna(jag ska vara en riktig neger när jag är tillbaka;D). Idag har jag inte gjort mycket alls, bara segat hela dagen. lite senare kanske jag ska träffa anna(måste få se hennes moppe som hon köpt), min lilla sötnos är överlycklig och jag förstår henne. kommer ihåg när jag fick min moppe för 2 år sen, man åkte omkring exakt överallt med den! men dem tiderna är över för mig del, ska jag åka nått åker jag med anna, min moppe har gått i ide för gott...

friday evening

Kvällen blev väldigt lyckad tillslut. Kan inte minnas sist jag skrattade så himla mycket. Blev krök hemma hos en killkompis där resten av kvällen spenderades med carro, sofie och massa grabbar. Det minsta man kan säga är att grabbarna var någorlunda packade där mot slutet och började uppträda väldigt rolig. Vi 3 tjejer fick njuta av en härlig show.

Kom hem för en liten stund sen och kanske borde dra mig mot sängen strax, har dans halv 12 imorgon,vi får se hur det går... Sov gott allesammans så hörs vi imorgon!


heeeelg!

FREDAG! underbart väder även idag. Fick sluta tidigare från skolan så efter det åkte jag, disa och gurra till stan. Där träffade vi på carro och andreas och gick runt med dem. Hann inte med så mycket shopping eftersom att jag var tvungen att åka till dansen vid 4. Det jag köpte var ett vanligt vitt linne från gina. men kanske ska åka in till stan med carroluttan imorgon så då kan man köpa lite mer grejor.  

Inför kvällen har jag inga som helst planer, vi får helt enkelt se vad som händer.  


torsdag

orkar inte skriva något alls idag känner jag, är väldigt trött. men imorgon lovar jag att jag ska skriva. idag lägger jag istället in bilder på dagens shopping.

dagens outfit



         

1. blå randig tröja från gina
2. rosa klänning från gina
3. gult linne från gina
4. skor från dinsko(dem pappa köpte till mig igår)

lite smink blev det också, men orkar inte lägga in bilder på det.
sedan köpte jag present till madde(annas syrra) också som fyller år på valborg, men kan inte lägga ut bilder på det ifall att hon skulle kika in här, man vet ju aldrig.

sunny day

solen skiner även idag! underbart eller vad säger ni? efter skolan åkte jag till ikea för att möta upp daddy. tog en sväng förbi donken så jag fick käka lite(var äckel blodpudding i skolan som inte gick att äta). åkte även förbi dinsko där daddy var snäll och köpte ett par skor till mig(var en belöning för min starka insats på matteprovet,hihi!) 
Nu sitter jag med laptopen i knät ute på balkongen och njuter av det härliga vädret. men ska nog sätta mig framför tvn nu ett tag och sen lite senare ikväll är det dans som gäller. skriver antagligen inget mer idag eftersom att jag har dans till 9, sen är det hem och duscha snabbt och sen blir det tv tittande resten av kvällen.  

hej jag hatar att skriva rubriker!

Orkar inte skriva så mycket just nu, blir till att skriva mer imorgon. Snabb summering av dagen: skolan var väldigt rolig, härligt väder så jag och Disa satt ute i solen och stekte med en varsin glass. På idrotten blev det mycket skratt när jag och Disadutt skulle köra alla övningar med medicinbollen. Efter skolan åkte jag hem till annashadow och där spenderade jag resten av dagen och kom sedan hem precis så jag han duscha och sen sätta mig framför tvn för att se desperate housewives.

 

ny vecka, nya tag!

DET VEKAR SOM OM VÅREN ÄNTLIGEN ÄR HÄR! 


Detta härliga väder får en att orka med allt. Skolan känns inte alls lika jobbig och man mår bara allmänt bra.

Efter skolan bestämde jag och Disa oss för att åka in till stan en sväng. Vi gick runt och kollade i affärer och jag har hittat massa grejer jag ska köpa när pengarna kommer den 25. Efter några timmar åkte vi hem och sen dess att jag kom hem har jag inte gjort mycket alls, har haft ont i magen och mått illa, så har bara legat i sängen och vilat. Men nu mår jag rätt bra igen så det känns skönt. Är hur trött som helst så funderar på om jag inte ska lägga mig i sängen strax och bara läsa en bok tills jag somnar.



 


...

Tidigare idag hände det en lite läskig grej för min stackars mamma. det är nämligen så att i det här området vi bor i så finns det ett hus där det bor "cpn" högst i några av lägenheterna. Och vi som då bor i radhusen använder tvättstugan som är längst ner i det där huset. I det där huset finns det då ett cp som tydligen är lite "friskare" än de andra och har egna nyklar till sin lägenhet och kan då komma och gå som han vill utan att behöva ha någon personal med sig. Så idag när mamma gick till tvättstugan så kommer denna sjuka kille och springer efter henne, hon skyndar sig in i tvättstugan och låser dörren bakom sig. Då står han där utanför och väntar på att hon ska komma ut. Efter ett tag när han märker att hon inte tänker komma ut går han och gömmer sig bakom hissen så hon ska tro att han gått. Men som tur är mamma in så dum så hon står kvar där inne och bara väntar. Efter någon minut kommer han och kollar in genom fönstret som finns i dörren och ser att hon är kvar. Han ger sig inte och mamma blir tillslut tvungen att hoppa ut genom fönstret för att kunna komma därifrån. Alla grannar som satt ute undrade var som pågick och hon fick då berätta var som hänt. Tydligen var inte detta första gången, för grannarna sa att det också behövt göra samma sak eftersom han stått utanför och väntat på dem att komma ut. Och han står inte bara där, så fort han ser en kvinna börjar han klä av sig. Sånt här tolereras inte, så vi bestämde sig för att ringa polisen. Denna sjuka människa måste bort från området omgående! Alla stackars småbarnsföräldrar vågar inte låta sina barn vara ute, men tanke på att denna sjukling när som helst kan komma. Det jag tycker är läskigt är att en som bor precis under det här cp:et berättade att han tydligen brukar gå ut på kvällarna och knacka på hos folk eller bara går runt ute. Hur kul känns det när man kommer hem sent en kväll själv, ska man hela tiden behöva vara rädd för att han kanske dyker upp? Nu är hela området upprörda och vi gör allt för att få bort honom. Tur är att vi har polisen på vår sida, men tyvärr kan de inte bara föra bort honom, utan kommunen måste flytta honom någon annanstans.


sjuka söndag

idag har jag suttit ute i solen och stekt hela dagen. sen lite senare under dagen hände en lite läskig/sjuk grej som resten av dagen gick åt till. Ska kolla på parlamentet nu, men när det är slut ska jag berätta vad det var som hände...


FREDAG!

det är fredag idag och jag är på stålande humör. måste beror på vädret! Idag var en riktigt chill dag för mig del, började med att jag försov mig och kom till skolan kl 10 istället för 8 då jag egentligen skulle börjat. Sen hade jag två lektioner och nu sitter jag här hemma(har ifs varit hemma ett tag nu).  

såhär ser resten av min dag ut:
15:20 åka till pappa
16:40 åka tillbaka mot huddinge
17.30-18.45 dans
 
sedan ska kvällen spenderas med carro och grabbarna;)  men ni får ha en trevlig fredag kväll, det ska iaf jag ha!

bio med carrobarro:)

Måste börja med att berätta lite om veckan prov bara. Samhällsprovet i tisdags var löjligt lätt, alla trodde att det skulle bli skit svårt men läraren hade tagit frågor direkt från instuderingsfrågorna. Så de som hade pluggat klarade sig riktigt bra. Idag hade vi första engelska nationella som gick rätt bra och efter det hade vi håltimme i 2 timmar fram tills nästa prov som var matte. Hade helt ställt in mig på att gå dit läsa igenom frågorna och sedan gå därifrån utan att ha kunnat svara på någon utav dom. Men till min förvåning var det även här ganska enkelt. Ska inte sitta här och säga att det gick jätte bra, men kunde svara på 8/10 frågor. Sen får man se om man svarat rätt eller inte, men det kändes som om de flesta gick bra ändå, men det återstår att se.


Nu kom jag precis hem från Heron. Var på bio med carro och såg superhero movie.  Den var väl helt okej. Men mycket skratt blev det iaf. Till vår förvåning var det nästan helt tomt i salongen, men sen kom vi och tänka på att det är torsdag idag och kanske inte så himla många som går på bio då. På vägen hem var vår buss 15 min försenad så medans vi väntade stod vi ute i kylan, lyssnade på Andrews låt och dansade lite smått. Folk tyckte nog att vi var lite små konstiga, men vafan, vi fick upp värmen lite och sen hade vi kul också;)


Men nu kom mamma precis ut ur duschen så nu ska jag ta och hoppa in i stället. Behöver värma mig lite känner jag, fryser fortfarande!



IMORGON ÄR DET FREDAG! :)


kan ni hitta en skönare unge?(a)


sorry för dålig uppdatering

igår var ingen bra dag för mig, hade ont i huvudet från och med klockan 2 på dagen till 10 på kvällen. jag skojar inte! det var hemskt. jag tog alvedon och allt men inget hjälpte. tillslut kommer mamma hem och säger att jag tydligen har lågt blodsocker och måste äta något. då slog det mig att jag inte åt ordentligt med mat i skolan och sen hade jag inte ätit särskilt mycket under resten av dagen heller, där hade vi svar på det problemet. Från och med igår så lärde jag mig att jag måste se till att äta ordentligt, för den huvudvärken vill jag slippa känna av igen.

Men det var därför som jag inte kunde skriva igår, kunde inte sitta vid datan i mer än 5 minuter innan det började göra ont i ögonen och ännu mer ont i huvudet. Det resulterade i att jag resten av dagen bara låg i sängen och halvsov och kollade lite på tv.


Nu är jag tillbaka igen och mår finemang, hoppas ni också gör det:) det ända som gör att humöret sjunker är att vi har matte prov och engelska nationella imorgon. Nu ska jag alldeles strax sätta igång och plugga matte eftersom att jag inte fattar något alls!  min hjärna är inte skapt för att förstå sånt, men jag kämpar på så gott jag kan. Nej ni, nu måste jag sätta igång, har bara några timmar på mig och sen är det dans som gäller. Ska bli skönt och bara få släppa alla tankar och dansa loss;) och självklart är det alltid lika trevligt att få träffa carroluttan!  LATER!


studiedag

WIHOOO! vi har studiedag och det innebär som alla då förstår att jag är ledig. hur skönt skönt! Ska snart möta upp sofie i centrum för att äta en bit mat och sen ska vi komma hit och sätta oss och plugga samhälle eftersom att vi har prov imorgon:/

HAHA, imorse hände en liten olycka. skulle sätta på mig mina byxor och på nått sätt så råkade jag spräcka dem så jag fick ett hål till höger om gylfen, om ni fattar? kanske lägger in en bild senare om jag orkar. Just nu orkar jag inte bry mig om det och har på mig jeansen ändå. så om ni skulle se mig idag kan ni ju kolla;)

Men nu ska jag väl ta och bädda sängen och fixa ordning lite i mitt rum så sofie inte får för sig att man är värsta slarvmajan, haha! 


kort paus ifrån pluggandet

jag håller på och bli tokig! har suttit och pluggat hela dagen sen klockan 2. Nu kände jag att jag behövde en liten paus och tänkte då att jag kunde slänga in ett kort inlägg här. Imorgon ska jag träffa sofie och plugga det sista med henne, så det blir lite roligare i alla fall när man har ett trevligt sällskap:)
Men nu har min gulliga pappa precis varit förbi med lite godsaker, så ska sätta mig och plugga lite till med några dammsugare att äta på och en behövande energidryck för att piggna till lite.

   


hemmakväll-utekväll

mitt dilemma löste sig genom att jag först satt hemma med mor och kollade på tv, sen vid 9 frågar johanna och carro om jag vill hitta på något med dom. Vi drog till grillpalatset för att äta oss en bit mat. Där träffade vi på kling, glenn och några andra som vi sedan spenderade kvällen med. Dock inte det mysigaste vädret, men i alla fall. Grabbarna fick för sig att göra en rätt rolig grej, men det funkade tyvärr inte:/ Det var i stort sett vad jag haft för mig under denna lördagskväll.


saturday

lördag idag och för min del innebar det dans tidigt på morgonen. Trött som satan, men det var bara kliva upp ur sängen(även om jag mycket hellre hade legat kvar ett par timmar till) och pallra sig ner till dansen. Efter dansen var det bara att slänga sig i duschen, äta och sen sätta igång och plugga. Har nämligen samhälls prov på tisdag och det känns som om jag inte kan ett piss. Men tur är väl att vi är lediga på måndag, får väl sitta hemma och plugga hela dagen:/

ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra. känner att jag är för trött för att gå ut och hitta på något, men samtidigt orkar jag inte bara sitta hemma. Vilket dilemma jag har...
hoppas ni får en trevlig lördagskväll:)


at daddys place again

nu sitter jag hemma hos pappsen igen. Hade inget speciellt för mig efter skolan och kände inte att jag orkade gå hem och plugga så åkte hit istället. Ska snart äta, men sen blir det väl plugg ändå:/

Men idag är det torsdag och som jag hade lovat ska jag nu berätta vad den "stora" grejen vad som skulle hända idag. Nu för alla er som väntat med spänning så är det så att jag har fått ta bort min tandställning. Ni ska bara veta hur skönt det är!  Den är den bästa dagen i mitt liv på länge kan man väl säga. Men det var verkligen värst besväret; alla jobbiga tandläkarbeskök en gång i månaden, alla skavsår man fick i munnen av ståltråden, all mat som fastnade överallt och sist med inte minst hur fult det var med massa stål i munnen. Men nu är den borta, FÖRALLTID!     hoppas ni är glada för mig skull!

men nu säger pappa att det är matdags;) kanske hör av mig senare ikväll om jag hinner, hoppas ni får en trevlig torsdag.

redan onsdag?

fyfan vad den här veckan har gått fort! Imorgon är det torsdag. dagarna bara flyger iväg.
fick höra av disa idag att det endast är 37 skoldagar kvar tills sommarlovet. Kan inte fatta att hela åk 1 snart är slut, känns som om vi precis började. men man ska inte klaga, vill inget hellre än att ha sommar nu!

Hur som haver är det onsdag idag och det innebär att jag har dans. Skulle egentligen behöva hoppa över den för att plugga ecdl, men det kommer inte ens på frågan. dansen är mycket viktigare. ecdl får gå som det går, bara jag får över 50% är jag nöjd. Jag hade tänkt mig att tobbe skulle sitta bredvid mig på provet så jag kunde få hjälp av honom, men till min besvikelse fick jag idag höra att han inte ens börjat plugga på det och att det snarare skulle bli jag som får hjälpa honom. men det ska nog gå bra ändå:)

Men nu måste jag läsa några sidor i en tråkig svenska bok innan jag kilar ner till dansen.  Lär inte hinna skriva mer ikväll men imorgon hör jag av mig igen.


hos papi

sitter här hemma hos papi, har varit här hela dagen efter det att jag slutade skolan. Idag har det inte varit någon speciellt händelserik dag. däremot kan jag berätta att på torsdag kanske det händer en ganska stor grej, eller det är stort för mig ialla fall. vad det är kan jag dessvärre inte avslöja nu. men som man brukar säga, den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge. Så det är bara för er läsare att vänta tills dess och sen hålla utkik under torsdagen för att se vad det är, och om det blev av eller ej. men nu ska jag faktiskt börja packa ihop mina grejor och sedan be pappa skjutsa hem mig till mamma. 

ps. glöm inte att kolla på cashmere mafia ikväll kl 21.00. ds.

...

TRÅKSÖNDAG! har pluggat nästan hela dagen, förutom en timme då jag träffade min bästa vän och var ute och gick en promenad(alltid lika kul och träffa dig). annars har det inte hänt mycket alls och har därför inte speciellt mycket att säga. så tänkte istället ta och lägga mig i sängen och kolla på tv tills jag somnar.  men hoppas ni andra haft en lite roligare söndag än mig:)


lördagen den 5 april

halloj allesammans:) idag är det då lördag. skrev igår att jag skulle sitta hemma och ta det lugnt, men så blev fallet inte. Anna ringde runt halv 10 och frågade om jag vill komma ut och träffa henne, sara och alla grabbar, varför inte tänkte jag och fick snabbt sätta igång och sminka om mig och allt eftersom att jag precis hade sminkat av mig. Skyndade mig som fan och en halv timme senare var jag klar för kunna ta bussen till dem. Blev en väldigt rolig kväll faktiskt.

Idag är det som sagt lördag och imorse skulle jag upp klockan 10,30 för att göra mig i ordning och sedan gå till dansen som började halv 12. Det var inte lätt ska jag säga er, gick och la mig klockan 3 igår kväll och somnade runt halv 4-4, så det var lite smått jobbigt. Men jag klarar mig, det är skönt att komma upp i tid även om man lagt sig sent.

Ja och nu sitter jag här och har precis skrivit klart mitt CV som borde ha skrivits för väldigt länge sen, men har aldrig blivit av. men nu idag påminde mamma mig om det, så satte mig ner och skrev ett. Nu är det bara att lämna ut det på lite olika ställen och hoppas att det nappar någonstans så man har ett sommarjobb sen.

Men hörreni, nu ska jag nog ta och plugga lite grann och sen får vi se vart kvällen bär av. kanske blir en hemma kväll idag istället, vem vet?


tillbaka för ett tag.

ja då var man tillbaka här igen då, hur länge det blir vet man aldrig.
har ingen speciell anledning till varför jag inte skrivit utan det är så enkelt som att jag inte har haft ork till det bara.

idag är det fredag och det innebär att man nu har en hel helg framför sig att njuta av. ikväll blir det nog bara till att vara hemma och ta det lugnt för mig del,eftersom att jag är dödstrött. sen imorgon är det först dans som gäller, sedan lite plugg och sen kanske träffa anna och spendera kvällen med henne. söndagen för min del lär inte bli mycket att njuta av eftersom att jag just precis nu kom på att jag har ett samhälls prov som väntar om en vecka och jag har knappt börjat plugga så lär få sitta med det hela dagen.

men nu känner jag att jag ska gå ner och hämta nått lite mumsigt att sitta och äta på medans jag sitter här i sängen och snart ska sätta på tvn och se om det finns något man kan sitta och glo på ett tag. hör antingen av mig lite senare ikväll eller imorgon. ha det bra så länge!

RSS 2.0