bästa vän<3

Det här gb:t är bara till för anna. Kommer inte orka skriva allt jag skulle vilja ha sagt eftersom att det lär ta flera sidor för att kunna få ner, allt men ska skriva så mycket jag orkar. Måste börja med att säga att jag är otroligt glad över att jag träffade dig. Vi träffades för ungefär 2 år sedan på Gran Canaria och resans slut hade inte kunnat bli bättre. Fast det bra var ju att vi träffades, det hände lite annat den sista kvällen som inte var lika kul och jag är så himla glad att jag inte gjorde du vet vad som vissa andra gjorde, för då hade vi antagligen inte varit så bra vänner som vi är idag. Men nog om det, vi började prata med varande där på Gran Canaria och upptäckte snabbt att vi bodde ungefär 10 min ifrån varandra. det är sjukt vad världen är liten. Sedan var det dags att åka hem och du satt några rader bakom mig men vi kände inte varandra så jätte bra så det blev inte mycket prat. Men sen när vi var hemma i Sverige blev det full fart, vi började träffa varandra och vi träffades i princip varje dag den sommaren, och sommaren efter för den delen. Jag ångrar inte en minut jag varit med dig. Vi har varit med om så mycket roligt och kanske lite mindre roligt, haha! Men det som visar att det är riktigt vänskap mellan oss är ändå att vi aldrig, och så menar jag aldrig haft ett ända bråk. Inte ens ett litet. Detta är ju ett tecken på att vi är som gjorda för att vara bästa vänner. Men nu orkar jag faktiskt inte skriva mer hur gärna jag än skulle vilja, för jag har så mycket mer att säga om dig. Men det ända som är viktigt för mig är att du alltid ska veta att du är den som betyder mest för mig och det kommer du alltid att göra, oavsett vad. jag älskar dig anna marie johansson<3


torsdag

Måste bara berätta att efter att jag skrivit det tidigare inlägget om att jag satt i skolan och ruttnade framför datan så kom jag och sanna på att vi skulle kunna köra burken, haha fråga mig inte varför vi valde just det, men det var i alla fall bättre än att inte göra något alls. Vi fick med oss några andra från klassen som inte heller hade något att göra och sen började vi köra det. Vi hann inte köra de så länge eftersom att vi skulle samlas i datasalen igen efter att vi kört i ungefär 10 min. Så vi gick tillbaka dit och fick våra häften och sen gick vi hem. Så var kanske i skolan i 3 timmar idag, helt meningslöst eftersom att vi inte gjorde någonting alls. Men nu ska jag hoppa in i duschen och sen är det dags att sätta igång och läsa allas motioner för att vara förberedd inför morgondagens riksdags rollspel;) 


fyfan vilken tråkig dag...

Just nu sitter jag i en av typ alla hundra datasalar här i skolan. Har absolut ingenting att göra eftersom att min grupp är klar med allt. Egentligen var det helt onödigt att jag kom till skolan, men man måste tydligen vara här för att få ett häfte med allas motioner. Jag får hålla tummarna för att alla andra är klara snart så jag kan gå hem. Orkar inte vara kvar här längre, vi gör liksom ingenting alls. Alla sitter typ inne på facebook och spelar spel. Men nu ska jag ta och hitta på något innan jag ruttnar här framför datan.


halva veckan har gått!

Halva veckan har nu gått och det är snart torsdag:) skolan var chill idag, började klockan 10 då de röda partiernas ungdomsförbund kom och pratade lite. Efter det fick alla sätta igång med sitt eget arbete och innan lunch så var jag faktiskt klar med min motion. Lunchen åts på donken med sanna, hjortblad och gurra eftersom att det var äckel gulaschsoppa i skolan. Efter lunchen hade jag egentligen kunnat gå hem, men sen kläcker stig ur sig att man ska lämna in sammanfattningen om sitt parti. Jaha, så då fick vi sitta och göra den också och det slutade med att jag kom ifrån skolan runt klockan halv 3. men gjorde typ ingenting i flera timmar, satt bara vid datan och kollade runt lite på internet. Efter skolan gick jag i alla fall hem och efter ett tag ringde anna och frågade om hon kunde komma hit. Och självklart kunde hon det, man tackar ju inte nej till att träffa dig vännen! Vi gjorde inte så himla mycket, satt mest och kollade i skolkatalogen, och anna kom med en kommentar till i princip varenda person, haha! När hon sen gått åt jag lite och sen efter en timme var det dags för dans. 
     Det börjar närma sig dansuppvisning. Man längtar hela terminen efter det, men när det väl närmar sig vill man inte ha det längre. Men jag får tänka positivt och göra allt för att det ska gå så bra som möjligt. För er som vill veta så kommer dansuppvisningen vara i Huddinge aulan den 8-9 december. Jag kommer att dansa 3 dansen på lördagen och 4 på söndagen. Så kommer ni för att kolla på mig så rekommenderar jag att ni kommer på söndagen. Kommer inte riktigt ihåg tiderna huvudet nu, men kan återkomma om det senare eller så är det bara att fråga om ni vill veta. men nu får det räcka för idag.


tisdag kväll

Hallå:)
Det var några dagar sen jag skrev...anledningen är så enkel som att jag varken haft lust och orka. Det är otroligt sjukt hur trött jag varit de senaste dagarna. Hade fan kunnat sova några timmar i skolan om jag velat. Har aldrig varit så trött en vardag. Och det blev inte bättre av att personerna från ungdomspartierna var där idag och snackade i typ 3 år kändes det som även fast det kanske var 1 timme. Hade ont i huvudet också utöver tröttheten och den blev bara värre och värre under dagen. Nog pratat om en riktigt seg dag, efter skolan kom jag hem och satte mig framför datan även fast jag gärna hade lagt mig i sängen och sovit ända tills imorgon. Men har tagit det lugnt hela dagen och nu är kl 11 och jag måste verkligen gå och lägga mig. Kommer att somna på direkten och ska sova ända tills halv 9:D Det behöver jag kan jag säga, så tack kära stig och monica för att vi börjar kl 10 imorgon.


dagen som börjar på L

Idag är det då lördag...
På morgonen hade jag dans, lika plågsamt som vanligt att gå upp även fast jag bara var hemma kvällen innan. Efter dansen åkte jag och mor in till stan och shoppade lite. Där skulle vi även ätit på en av mina favorit restauranger Jensens men mor ville hellre äta på donken eftersom att hon inte gjort det på flera månader tydligen. Så gick med på det för den här gången. Vi kom hem runt 5 snåret och runt klockan 6 så ringde Anna och frågade om jag ville komma över och basta med henne. Och vilken människa säger nej till en skön bastu en sån här kallt dag, så jag packade ihop lite grejer och begav mig hem till henne. Riktigt skönt var det, även fast jag klagade hela tiden över att det var så himla varmt. Sen fixade vi oss i ordning lite och satte oss framför datan och nördade oss. Nu är jag hemma och sitter framför datorn igen. Men har inget bättre för mig så lär ju sitta här hela kvällen. Men men, det bästa av allt är i alla fall att jag inte har något alls att plugga den här helgen, och inte så mycket under veckan heller eftersom att vi har projektvecka i skolan och endast ska hålla på med ett riksdagsrollspel hela dagarna i skolan. Så det är en vecka jag ser fram emot, inge vanliga lektioner och inget plugg. Kan det bli bättre? - skulle inte tro det! men nu har jag inte så mycket mer och skriva om, men skriver antagligen mer imorgon.


nu för er som väntat...

HAHA, det "roliga" jag och carro har hållt på med under ca en timme var att skriva en berättelse som inte blev särskilt lyckade eftersom att både skrev om typ hela olika saker. Men såhär blev den tillslut:


Flickan gillade inte att leka med hennes två gräshoppor för dom var så snabba på att hoppa och dom var så gröna, varje gång hon försökte härma dom så misslyckade hon med allt eftersom hon inte kunde hoppa som dom och inte vara lika gröna som dom två. Hon döpte dom till Albino och Moaho för att hon diggade dom namnen. En dag började hon gråta eftersom att hon inte hittade sina två gräshoppor för dom hade smitit

Hon log och grät hela tiden.

                             

Hon var helt förkrossad. Han hade sårat henne så djupt så hon visste inte om hon skulle kunna förlåta honom eller inte. Men hon visste inte om det hon hört var sant. Hon vet ju inte om han talar sanning och hon vet inte om de som de andra säger är helt sant. Hon vet inte vad hon ska göra. Hon måste ju bestämma sig, ska hon förlåta honom eller inte. Hon sitter där i klassrummet vid sin bänk och tittar ut genom fönstret, hon tänker "kan det verkligen vara sant"? 

  

Hon föll en tår som rullade sakta ner för kinden. Pelle slog till henne på armen och frågade varför hon var ledsen. Hon torkade snabbt tåren från kinden och sa att hon hade fått nåt i ögat och reste sig upp och gick ut i skogen där hon mötte linnea som stod och rökte på .

- Hej Linnea! Sa Lovisa lite halvt tyst

- Ehm hej, vad vill du mig? Sa linnea lite strängt

- Skulle jag kunna få smaka?

Linnea skrattade och fimpade och gick där ifrån och lämnade Lovisa ute i skogen själv.

Hon satt sig ner och kollade ner på sina skor med gråten i halsen då plötsligt kom två gräshoppar skuttande förbi henne.

Hon kollade sakta men följde ej efter dom, hon lät dom försvinna ut i det mörka.

Hon tog sitt pick och pack och gick väster ut för att inte förstöra för någon annan.

  

Det var den bästa lösningen som hon kunde komma på just nu. Hon behövde komma bort från allt och rensa sina tankar. Men när hon hade gjort det så skulle hon bege sig hemåt igen.  Men helt plötsligt kom hon på att hon inte hade sagt något till sina föräldrar. Vad ska dom säga när dom kommer hem och ser att hon inte är hemma. Dom kommer ju att bli jätte oroliga. Men hon kunde inte vända hem igen, hon behövde verkligen komma bort ett tag... Även fast hon alltid varit den snälla, söta och rara dottern så struntade hon i det just idag, idag skulle hon bara åka någonstans så långt bort hon kunde komma utan att tänka på vad någon annan tyckte om den saken.

  

  

Hon åkte till Mexico sen till Italien och sen till Finland.

Ingen skulle någonsin kunna ta hennes plats igen, ingen kommer att kunna fylla all glädje och hopp som hon fick av hennes bästa gossedjur Göran, Göran är en ful grön åsna som hon har tappat bort.

Vad ska hon göra tänkte hon...

Tre år gick och hon visste fortfarande inte om hon kunde älska sitt träd som hon tog hem och satt i en kruka, vattnade och den dog, vattnade och den vaknade upp.

Herregud så höll det på varje dag i tre år, hon gav upp och åkte till bergen där hon började tälta.

En åsna kom gående och hon trodde det var Göran, hon sprang snabbt upp men insåg att det åsnan hon såg levde, hon började då prata med den och hon fick svar ! Hon var helt förvånad då. Hon skrattade åt den och åsnan blev ledsen och gick där ifrån. Hon skrek förlåt tusen gånger men han vända inte blicken åt henne utan han fortsatte gå. Hon satte sig på en stol och började få tårar, så många minnen och då var det fel, så många minnen och så svek hon en till.

- FAN! Skrek hon ut över hela berget.

  

Nu visste hon, allt var över! Det fanns ingen återvändo. Det var ju meningen att hon skulle ha haft övertaget och att det var hon som skulle bestämma hur allt skulle bli. Men nu blev det tvärtom, han bara lämnade henne därute mitt ute i ingenstans och gick därifrån. Nu hade hon inge mer val än att glömma honom och gå vidare.

Nu när hennes problem varöver kunde hon bege sig hemåt igen. Efter några dagar när hon äntligen var framme så blev hon väldigt chockad över en sak. När hon kom in innanför dörren sa hennes mor- Hej Malin, hur har du haft det i skolan idag?

Malin stannade upp för en sekund och sedan sprang hon upp för trappan och in i sitt rum utan att svara sin mamma.


Malin heter inte Malin tänkte hon , hon har ju döpt om sig till Lovisa tänkte hon, är morsan drogad eller tänkte Lovisa högt när hennes mor kom in.

- stick fetto skrek hon,

- men vill du ha köttbullar med äppeljucie?

Haha Louisa skrattade sitt högsta skratt och kastade ett päron på sin mamma.

Hon gillade inte köttbullar, vad snackar hon om:S herregud

Nu kröp hon ner ut igenom fönstret och kollade om Peter satt där. Men det gjorde han inte, då ställde hon sig och såg hur fin hennes utsikt var utför hennes hustak.

  

Hon stod och funderade en stund, hon hade bestämt sig. Hon skulle göra det ikväll, just precis nu och så gjorde hon det! Hon tog ett steg fram och föll ner från taket.


fredag kväll

Jag säger bara, det är fredag och det är tragiskt att jag sitter här vid datan.

Det är förfan fredag, dagen då man ska vara ute och roa sig, men nej istället så klagar jag över att jag är så trött efter dansen och inte orkar göra något. Men nu är det ändrade planer, visst carro? Jag och carro ska aldrig mer sitta vid datan en fredag kväll, vi ska gå ut och ha kul hur trötta vi än är efter vår "jobbiga" dans!
Men nu sitter jag och carro ändå framför datan, så nu har vi kommit på en grej vi ska tillbringa en stund med. Det lär bli rätt så kul så sätter in det senare. Så ni får vänta någon timme eller två innan ni får se vad det är. Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge;)


efterlängtade helg...

Nu är det fredag igen och det känns helt underbart att det är helg. Inte för att helgen är så himla lång men iaf, bättre än inget. Tänkte bara berätta lite snabbt om dagen som gått och sen kanske jag skriver senare om vad som händer under kvällen. Vet inte riktigt vad som händer ikväll, men vi får se.
Idag så sket jag först i engelskan på morgonen, kände verkligen att jag inte orkade gå upp halv 7. Så jag ställde klockan på 8 istället och gick sen till skolan då matten började. På vägen till skolan så blev jag helt chockad när jag plötsligt såg min pappa, han skulle tydligen gå och klippa sig så pratade lite med honom och sen var båda tvungna att gå så jag inte skulle komma försent till skolan och han till frisören.  Sen var det då dags för matte och vi hade prov. Jag säger bara, det gick rent ut sagt PISS! Hade inte pluggat ett skit pga. att vi typ haft två lektioner om det vi skulle ha prov på och i vår klass gör vi ingenting på mattelektionerna så då är det inte så lätt att lära sig allt nytt. Började läsa igenom kapitlet igår men efter ha läst igenom det en gång gav jag upp, fattade ju ingenting:/ Så vi får se hur det gick sen när vi får tillbaka dom, jag vågar inte ens gissa vad jag kommer få för har ingen aning om hur det gick. Gjorde ju alla g frågor men kan ju ha gjort fel på alla så man ska inte hoppas för mycket. Men nu är det ialla fall över och jag orkar inte bry mig mer om det. Får göra bättre ifrån mig på nästa prov och resten av proven framöver. Men nu hinner jag faktiskt inte skriva mer för måste byta om och sen gå till dansen. Det är skönt att jag har så nära till dansen, kan gå hemifrån typ 5-10 minuter innan den börjar. Men ändå kommer jag alltid sist eller till och med försent. Men ska gå nu så jag kommer i tid för en gångs skull.


mån-ons

Fick precis lite klagomål av en vän att jag inte skrivit i bloggen på ett tag. Så nu ska jag uppdatera lite om vad som hänt under de senaste dagarna.  

Under de senaste dagarna, alltså måndag och tisdag har mina dagar varit otroligt tråkiga: skola, hem och sova lite och sen plugga. Men eftersom att jag har varit så duktig och pluggat järnet i två dagar kunde jag ägna dagen åt annat idag. Efter skolan kom pappa och hämtade mig och vi åkte hem till honom. Medan han lagade mat kollade jag igenom allt till provet imorgon. Sedan åt vi mat och efter det åkte vi till Media Markt. Pappa skulle fixa nått kvitto på datan vi köpte där för ett år sedan och jag skulle kolla på mobiler. Kollade lite närmare på de två mobilerna som jag vill ha, men det hela gjorde bara saken värre. Snart kommer det bli jul och jag kommer fortfarande inte ha bestämt vilken av dessa två jag vill ha. Antigen kommer det sluta med att jag ber pappa välja en av dom bara, eller så kommer jag ha hittat en helt annan telefon jag vill ha. Men det återstår och se hur det blir med den saken. Efter att vi varit där ett tag körde pappa mig till dansen och efter dansen kollade jag igenom provpappret till provet imorgon ännu en gång, och nu kan jag nog allt. Så nu gäller det att göra sitt bästa imorgon och hoppas att det går bra. Men nu får se räcka för idag, skriver mer imorgon.


lite kort om min helg

Då var helgen slut igen och man har en hel vecka med skola att se fram emot, INTE!
Under helgen har jag mest varit med anna, igår kollade vi på film på kvällen och hade en skön hemma kväll och sen satt vi vid datan i princip hela kvällen. Fyfan vad kul vi hade! mer om vad vi gjorde tänker jag inte gå in på...
Sen sov jag över där och nu har jag precis kommit hem för en liten stund sen. Tänkte bara slänga in ett kort inlägg innan jag hoppar in i duschen. Sen ska jag sätt igång och plugga religion:/

vet inte vilken jag vill ha:/

 

<3


haha, pinsamt eller vad?


fredag

Plågsam fredag måste jag säga. Vi hade samhälle i 4 timmar sammanlagt idag:/ Det var hur jobbigt som helst, och vi pratar om skit tråkiga saker och det gjorde det hela mycket värre. När dagen sen var över så åkte jag hem till annapanna och chillade med henne och sedan började jag gå hem runt klockan 5 för att byta om och sedan direkt gå till dansen som började halv 6. Trodde att jag skulle komma försent som vanligt, men för en gångs skull lyckades jag vara där i tid, t.o.m. 5 minuter innan vi började. Hur som helst, efter dansen gick jag hem och duschade och åt och sedan har jag bara suttit lite vid datan och sen framför tv:n. Är så otroligt trött, så det är sjukt. Men får vila upp mig tills imorgon då jag har hela dagen på mig att hitta på något:) 

Men nu ska jag antingen kolla på tv igen eller vara lite social och prata med mina vänner på msn.


helg igen!

Då var torsdagen snart slut och imorgon är det fredag:) äntligen helg igen! fyfan vad skönt det ska bli, jag har inget speciellt planerat än, men ska nog hitta på massa skojjigt att göra;)

föresten, måste bara säga att jag träffade anna lite senare på dagen idag. Först var vi ute och gick en promenad och sen gick vi hem till henne och var där ett tag. Och nu kommer vi till de roliga då som är att jag försöker lära anna lite persiska,och vet ni vad? det går inge vidare eftersom att hennes uttal typ suger. haha, nej förlåt gumman. men vi får träna mer på det sen. Det viktigaste nu är ju att du lär dig lite olika användningsbara fraser. Kan berätta mer om detta senare när hon lärt sig lite mer. måste bara säga att jag älskar dig vännen, utan dig vet jag inte vad jag skulle ha tagit mig till <3


torsdag

Nu är tyskaprovet över och jag måste säga till min förvåning att det var aslätt. Trodde det skulle var hur svårt som helst, men icke. så det var riktigt skönt:) Och nu håller jag på med historian och är snart klar. Ska ta och försöka göra engelskan också ifall att jag ska träffa anna lite senare, så har jag det gjort också. Men måste gå nu, hör av mig senare ikväll.

...

TV-serier du har sett minst ett avsnitt ur:

[x] Gilmore Girls
[x] Grey's Anatomy
[x] Prison Break
[x] Desperate Housewives
[x] OC
[x] One Tree Hill
[x] Vänner
[x] Förhäxad
[x] 24
[x] Simpsons
[x] Scrubs
[x] CSI
[x] CSI Miami
[x] CSI New York
[x] Jordan Rättsläkare
[x] Joey
[ ] Bones
[x] Dawson's Creek
[ ] Heroes
[ ] House
[ ] Brothers and sisters
[x] Sex and the City
[ ] Navy CIS
[x] Lost
[x] My name is Earl
[x] Ugly Betty
[x] Smallville
[ ] Southpark
[ ] Stargate Atlantis
[ ] The 4400
[ ] The Office
[x] Two and a half men
[x] Spin City
[x] Cold Case
[x] Criminal Minds
[x] Baywatch
[ ] Lilla huset på prärien
[ ] Dallas
[ ] Shark
[x] Tredje klotet från solen
[x] Law and order
[x] Våra bästa år
[x] Våra värsta år
[x] Sabrina Tonårshäxan
[x] Malcolm - Ett geni i familjen
[x] Alla älskar Raymond
[x] Ghost Whisperer
[x] 8 simple rules
[x] Svensson Svensson
[x] Lizzie McGuire
[x] Sunset Beach
[ ] Magnum
[x] VIP
[ ] Stacked
[x] Myggan
[ ] Vita huset
[ ] Advokaterna
[ ] Ally McBeal
[x] Las Vegas
[ ] Xena
[ ] Entourage
[x] Cityakuten
[x] Will & Grace
[x] Beverly Hills
[x] Sjunde himlen
[x] Dharma & Greg
[x] Fresh Prince in Bel Air
[x] Skilda Världar
[x] Nanny
[x] Tre Kronor
[x] L-word
[x] Vita Lögner
[x] Andra Avenyn
[x] Rederiet
[ ] Hem till gården
[ ] How I met your mother
[x] That 70's Show
[ ] Alias
[x] Seinfield
[ ] Glamour
[x] Huset fullt
[ ] Hjälp
[ ] Mitt liv som död
[ ] The Shield
[x] Close to home

66

0-10 Scout
11-30 Normal
31-54 Soffpotatis
55-69 Nörd
70-86 Inget liv


onsdag

Idag ska jag börja med att berätta lite om gårdagen eftersom att jag inte han skriva något då. Först var jag i skolan och slutade klockan 2, men sedan kom vi på att vi hade ecdl och det började klockan 3 så jag chillade lite i skolan med några. Sedan när det började visade det sig vara helt meningslöst att man ens gick dit eftersom att läraren ändå bara visade vad man skulle plugga på och så och det visste jag redan så. Efter det gick jag hem och var hemma runt 4 snåret. Sedan började jag plugga lite tyska och runt halv 6 kom pappa och hämtade mig. Vi skulle in till stan och möta min farbror och hans fru för att sedan äta på någon thailändsk restaurang. Hade fått höra att thailändsk mat var väldigt gott så hade hoppats på det också. Men tyvärr så kunde jag inte äta särskilt mycket av maten eftersom att det var extremt starkt. Det började bränn i munnen redan efter första biten av kycklingen jag stoppade i munnen. Men det lilla jag åt vad faktiskt rätt gott, men det var tråkigt att det var så starkt. Så pappa beställde vårullar till mig istället som gick ganska mycket bättre att äta. Men det var i alla trevligt, sedan åkte vi hem till pappa och fikade lite och så och sen runt klockan 11 så skjutsade min farbror hem mig till mamma.

Det var i stort sett det mesta om gårdagen, och nu kommer vi till onsdagen(idag). Idag var jag ju som vanligt i skolan och på väg hem så stod jag och väntade på bussen med Sanna och co. När deras buss kom så gick jag hem och på vägen träffade jag Lina, kul att träffa dig och även få sällskap hem. Nu har jag varit hemma ett tag och pluggat lite tyska och jag tror att jag kan nästan allt nu faktiskt, så nu har jag lagt ifrån mig böckerna och ska göra klart historia uppgiften. Kvart över 7 har jag dans, skönt att få dansa av sig lite och tänka på något annat än plugg, även fast jag är väldigt trött och egentligen inte orkar. Men när man väl kommer dit bli man lite piggare och sen har jag ju Carro som alltid får en att skratta även om man är som tröttast. Men nu ska jag sätta igång med historian...


måndag

halloj:) idag är det måndag och usch vilken jobbig dag. Först på morgonen skulle jag haft idrott med var så trött så jag skippade den och sov istället. Skulle då gå upp klockan 9 för att jag skulle möta sanna i centrum 10,15. Men självklart så försover jag mig till halv 10  så jag får stressa skit mycket för att hinna klart i tid. Sedan mötte jag sanna i huddinge centrum och vi gick upp till skolan för att äta lunch och sen hade vi religion. Efter det hade vi mentorsträff och efter det var skolan slut för min del. Så jag gick hem och satte mig ner och började plugga tyska. Efter någon timme var jag tvungen att åka till kungens kurva för att möta pappa eftersom att jag skulle till optikern. Så vi åkte dit och sen efter åt jag middag på donken och sen körde pappa hem mig så att jag skulle kunna fortsätta plugga. Nu har jag precis pluggat klart, eller klart och klart men det får räcka för idag. Måste plugga järnet imorgon och på onsdag om det ska gå bra på det där jävla tyskaprovet:/ menmen, vi får se hur det går. Detta var ialla fall i stort sett vad jag har gjort idag, och det har inte varit särskilt roligt. Tyvärr kommer mina dagar att se ut såhär hela den här veckan eftersom att jag har massa läxor och skit som ska in i slutet av veckan. Men sen när det är över har jag helgen att se fram emot;)

Men nu ska jag kolla på andra avenyn.  

...



eftersom att jag inte lär hinna skriva något mer idag så slänger jag in en låt istället. lyssna och njut!

pluggsöndag:/

Idag är det då min "roliga" pluggdag:/ Har precis gått igenom hela provpappret till tyskan och övat på allt en gång. Det får räcka för idag. Ska göra läsläxan på engelskan och samhällen på tåget påväg till pappsen så har jag det gjort också. Men nu ska jag ska äta lunch och sen ska jag göra mig iordning för att åka hem till pappsen. Hoppas ni inte har glömt att det är fars dag idag! 
Men nu måste jag gå, men innan det måste jag bara säga:

grattis på fars dag min älskade far, du är den bästa pappan man kan ha! älskar dig<3

älskar låten!


the guests has left the building

ja, nu har gästerna precis åkt hem. Dom bor i hässelby så dom har en bit att åka. Jag måste erkänna att det har varit den roligaste kvällen på länge, har aldrig skrattat såhär mycket på en kväll. Jag som trodde det skulel bli tråkigt och sitta och prata med massa vuxna, men icke sa nicke, det var som sagt väldigt roligt. Det är nästan så att man ser fram emot  nästa gång man får träffa dom. Sen hände det typ ändå inget speciellt här omkring så missade inget iaf, skönt det! 

Imorgon får vi se om jag hinner skriva nått, nej men jag ska hinna det, men tyvärr så måste jag i princip plugga hela dagen eftersom att jag har tyska prov på torsdag och jag har inte ens börjat plugga,vi har en hemskrivning på historian tills på torsdag, man ska ha läst 25 sidor i engelska boken samt läst om nått på samhällen. Så har en del att göra imorgon, ser inte fram emot det, men det måste göras:/ 

hoppas ni också haft en rolig kväll!
 

lördag

Idag är det lördag och imorse hade jag dans, och som vanligt var det rena plågan att komma upp på morgonen. Jag får aldrig sova ut på lördagmornar pga. dansen:/
Nu har jag precis duschat, torkat&plattat håret, sminkat mig och klätt på mig. Om ungefär 2 timmar kommer våra gäster, det är några kompisar till mamma. Hur kul kommer det bli för mig och sitta med massa vuxna, den yngsta är ifs 28 så får väl sitta och prata med honom. Egentligen blev jag sur för att mamma hade bokat in det ikväll, hade hellre velat gå ut ikväll, men mamma har sagt att jag kanske får smita iväg lite senare under kvällen om jag vill, jippi:) Så om någon vet något kul som händer ikväll får ni gärna ringa och säga det till mig. 
Men nu ropar mamma att jag ska komma och hjälpa henne med nått, men jag kanske skriver lite senare under kvällen, annars berättar jag mer imorgon.  ha en bra dag&kväll!


HAHA, fett sköna!


äntligen fredag!

hejhopp! tänkte bara slänga in ett kort inlägg innan jag ska springa ner till dansen. Idag är det då fredag och dagen har varit riktigt plågsam:/ Har varit sjukt trött hela dagen, plus att vi hade två jobbiga lektioner och det gjorde inte det hela bättre. Men nu måste jag springa till dansen, annars blir carro sur om jag kommer försent, haha nej skojja bara!  

torsdag

Nu är torsdagen snart slut och imorgon är det fredag;) fyfan vad skönt!
Jag tänkte berätta lite snabbt om hur det var på moskén idag, kan börja med att det var ganska så tråkigt. Först när vi kom dit fick vi tjejer sätta på oss värsta fula klänningen(eller vad det nu heter) och så är det en luva på klänningen som man ska ha på sig eftersom att man inte får visa sitt hår:/ Sen gick vi till något rum där guiden satt och berättade lite om religionen. Efter det gick vi ner till bönesalen och där fick vi veta lite om bönen och sedan var det dags att åka till skolan. Hade bara en lektion och sen slutade jag. Men eftersom att vi fick gå hem och jobba med vår historia uppgift istället för att ha lektion så var jag tvungen och sitta med den när jag kom hem. Nu har jag precis duschat och ska gå och sätta mig framför tvn ett tag. 


Onsdag

Hejsan, idag är det onsdag och nu har redan halva veckan gått och det är snart helg igen, jippi:)
Idag har jag som jag skrev igår varit hemma hos min far, gjorde inte så mycket. Det kändes som det var ett tag sedan jag träffade honom (fast det var egentligen förra veckan) så jag passade bara på att umgås med honom, så vi kollade lite på tv och så bara. Sedan runt kl 7 så körde han mig till dansen, där vi fick reda på att vi skulle ha utvecklingssamtal:/ men det är en lättnad att veta att det ändå bara är typ 5 minuter och att det alltid går rätt bra så det var lugnt. För min del så gick det ganska bra, förutom att eftersom att jag har fått byta till den bästa gruppen så kan jag ju inte exakt allt som dom gör så fick lite grejer att träna på. Men man kan aldrig kunna allt, så jag ska träna hårt på det jag är lite sämre på så jag blir lika duktig som de andra i gruppen;) Om ni undrar så är det ingen idé att jag sitter och skriver vad det är jag ska träna på eftersom att ni ändå inte lär veta vad de olika sakerna är för något, så jag skippar det.

Imorgon ska vi åka till moskén på medborgarplatsen med klassen eftersom att vi pratar om islam på religionen så ska vi få se hur dte ser ut där och så. Men det lite mindre roliga är ju att jag redan har varit där i 9:an då vi pratade om islam. Men det är väl bara stå ut och åka dit igen även fast det inte var ett dugg kul:/ Kan berätta lite mer om det imorgon.


Tisdag

Nu har jag precis sett klart på desperate housewives och måste bara säga att programmet blir bara bättre och bättre för varje gång. Man bara längtar tills nästa vecka då man får se fortsättningen. Hur som haver, lär gå och lägga mig rätt tidigt idag med eftersom att jag gick upp halv 7 i morse och det var inte det minsta roligt. Men imorgon åker jag hem till pappa efter skolan och är där tills jag har dans och efter dansen kommer jag hem till mamma igen. Men kan tyvärr inte skriva något hos pappa eftersom att vår laptop har blivit stulen. Men hör av mig senare på kvällen.


Friskis&Svettis, nu är jag tillbaka... men bara för den här gången

Hejsan! Tänkte bara slänga in ett kort inlägg innan jag ska iväg och träna på Friskis&Svettis med Johanna och Caroline. 
Idag har jag bara varit i skolan,slutade klockan 2 och sedan gick jag hem. För ovanlighetens skull har jag absolut inget att plugga på så tänkte göra lite nytta och ta mig till Friskis istället för att bara sitta framför datan.
Ikväll är det desperate housewives allesammans. Längtar tills klockan är 9 och man får sitta bänkad framför tv:n och se sitt favoritprogram. Nej men nu måste jag byta om och så innan jag ska börja röra mig ner mot bussen.
Skriver igen efter DH, ha dte bra så länge, puss

Måndag kväll

Idag är det Måndag och det var första dagen i skolan efter höstlovet. För min del var det inte någon kul dag vill jag säga. Somnade inte försen runt kl 03.00 och vaknade av att klockan ringde 07.30,så för min del blev det inte mycket sömn under natten. Men lär ju somna rätt tidigt ikväll ialla fall så det blir skönt, då vänds dygnet tillbaka igen efter lovet.  menmen... som tur är Måndagen en skön dag eftersom att jag börjar kl 09.15 med idrott sen lunch och sedan har jag bara religion och mentorsträff. Nu är ialla fall Måndagen avklarad och efter skolan gick jag raka vägen hem och satte mig framför tv:n och där har jag tillbringat resten av dagen.
Men nu ska jag ner till tv:n igen och se ifall det är något bra man kan kolla på. Antingen hör jag av mig senare ikväll om jag inte går och lägger mig tidigt, annars så skriver jag mer imorgon. Ha en trevlig kväll!


Skulle ni inte vilja ha ett sånt här program i Sverige?



Japanerna är ju bara för roliga, att de ens kommer på att göra ett sånt här program!

Höstlovet

Det här blir då mitt första inlägg i denna blogg. Ska nu passa på att berätta lite om mitt höstlov.
Höstlovet var verkligen behövande ska ni veta. De sista dagarna i skolan kände jag hur himla skoltrött jag var. Det är sjukt att man redan kan vara trött på skolan även fast vi bara gått ett par månader. Hur som haver, jag behövde verkligen det här lovet för att kunna vila riktigt ordentligt. Jag har kunnat sovit ut på mornarna och det har varit underbart. Dagarna och kvällarna  har jag spenderat med mina vänner och det har varit väldigt trevligt må jag säga. Hade kanske tänkt ta det lungt mer än vad jag gjorde, men det blev som det blev, är ialla fall utvilad nu och det är det viktigaste.  Orkar inte berätta detaljerat om dagarna men kan säga att jag haft det riktigt trevligt.
Är det någon som känner för att berätta något om sitt lov så är det bara att slänga in en liten kommertar;)

Det var allt för idag, skolan börjar imorgon så jag ska nog ta och krypa till sängs nu om jag ska komma upp i tid. sov gott allihopa!

/dordane

då var vi här igen...

Jahapp, hejsan allesammans. nu är jag tillbaka igen. hade en blogg ett tag förut men tog bort den pga. att jag aldrig orkade skriva. men nu är jag tillbaka igen, så får vi se hur länge jag orkar med det den här gången.

/dordane


RSS 2.0