ojsan hoppsan vad tiden går fort!

nu har det gått 2 veckor sedan jag skrev sist. har inte mkt att säga för tillfället förutom att sommarlovet bara blir bättre och bättre, men det börjar sorgligt nog lida mot sitt slut. på torsdag morgon åker jag till kreta i en vecka, och när jag kommer hem är det bara tre veckor kvar tills skolan börjar:/ ingen rolig tanke,  men samtidgt är det ju roligt och träffa alla igen efter 10 veckor. 
nej nu ska vi inte tänka på det, det är sommarlov nu och man ska njuta till max. det ska minsan jag göra nu när jag drar till kreta. det ska bli skönt och komma bort från allt, även om jag kommer sakna vissa väldigt mycket.
nu är det tv dags för min del och sen ska jag nog lägga mig. men ni får ha en underbar vecka medans jag är borta(för det ska jag ha!) so long fuckers!


I'm very happy today!

FYYYYFAAAAN VAD JAG ÄR GLAD JUST NU!
fick precis höra av gurra att vi kommer åka samma plan ner till kreta. flygresan är alltid det tråkiga om man bara åker med sin mamma(som jag då ska göra den här gången) eftersom att hon alltid sover bort den mesta tiden, medans jag aldrig kan sova. men nu kommer det bli bäst, kommer kunna sitta och snacka med gurra hela vägen:D sen får vi hålla tummarna för att vi bor på samma hotell och i annat fall att de ligger nära varandra så vi kan ses ändå. Ifs så hittar man alltid någon/några att vara med på hotellet, det brukar inte vara några problem, men om gurra nu skulle bo nära så är jag gärna med honom:) så nu vill jag bara att det ska bli den 24 juli så vi kan åka!  tur att båda ska vara borta en vecka så man får sällskap på flyget hem också;)  nej nu ska jag krypa ner i sängen och kolla på tv igen, ni får ha det bäst tills nästa gång vi hörs igen!<3

RSS 2.0